Fruit Op De Werkvloer Amsterdam

Gepubliceerd nov. 24, 22
6 min read

Fruit Op Je Werk Rotterdam

Fruit is gezond, dat weten we allemaal. Toch eet een groot deel van de Nederlanders nog niet voldoende fruit. Help de medewerkers op jouw kantoor of binnen jouw school aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en laat eenvoudig het beste fruit op kantoor bezorgen! FRUIT OP JE WERK is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen aan zowel grote als kleine klanten, zoals ondernemingen, kantoren, instellingen, winkels, kantines en wachtruimtes.

Wij leveren fruitboxen aan tal van zakelijke organisaties in Nederland. Hoofdzakelijk aan kantoren en werkplekken (het zogenaamde kantoorfruit). Ons fruit op kantoor wordt weggezet op de afdeling of in de kantine, zodat medewerkers het eenvoudig kunnen pakken. Ook staan de fruitboxen bij recepties, ontvangstbalies, wachtkamers en vergaderruimtes, zodat bezoekers en klanten van het kantoor het fruit gemakkelijk kunnen pakken - Fruit op je werk bestel je online.

Werkfruit Is Lekker En Gezond

Dit sluit feilloos aan bij onze MVO-doelstellingen. FRUIT OP JE WERK levert de fruitmanden of het schoolfruit gratis af op jouw kantoor of school (fruit op je werk Amsterdam). Wij beschikken over een eigen bezorgdienst met bekwame en professionele bezorgers. Zij brengen de fruitmanden naar de afgesproken plek binnen jouw bedrijf. Hier controleren ze de consumptie van de afgelopen week en vullen ze de presentatiedisplays aan met vers fruit.

Dit zorgt voor een aantrekkelijke en in-het-oog-springende presentatie, zodat medewerkers, klanten en bezoekers het fruit binnen het bedrijf eerder zullen pakken. Wil je ook fruit op jouw kantoor? Wij leveren in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Neem contact op met FRUIT OP JE WERK en laat je voorlichten over de mogelijkheden om bij jou fruit op kantoor te laten bezorgen! Indien gewenst plannen we een persoonlijk adviesgesprek met je in, zodat we jouw wensen en doelstellingen kunnen bespreken en je nooit te weinig of teveel fruit op kantoor ontvangt.

Fruit Op Je Werk Review

Werkfruit Door Heel Nederland - Vers Fruit Voor Jouw BedrijfFruit Op Je Werk Review Brabant

Na akkoord op ons voorstel worden de verse en gevarieerde fruitboxen bezorgd op jouw kantoor en kan het grote genieten beginnen! (De werkfruit leverancier).

Pas de gewenste hoeveelheid aan en personaliseer naar wens. Wil je een echte eyecatcher? De mogelijkheden van Froot zijn aan te passen naar de unieke huisstijl van jouw bedrijf. Niets is ons te gek. Wat dacht je van een smoothie-bar op locatie, smoothie-trainingen voor jou en je collega’s, introductiepakketten Heb je een goed idee, laat het ons weten.

Fruit Op Het Werk - Uw Groenteman

Zoek je naar een goede leverancier die elke week fruit bij jou op kantoor brengt, zonder dat jij je ook maar enigszins zorgen hierover hoeft te maken? Laat je dan ontzorgen door Werkfruit. Met een fruitplan op maat voor jouw bedrijf, ontvang je de juiste hoeveelheid vers fruit uit de Hoeksche Waard.

Werk Fruit RotterdamWat Kost Fruit Op Je Werk Brabant

Het fruit van lokale telers is 100% dagvers. Het beste fruit, direct van het land en daardoor heerlijk smaakvol. Zonder dat het uren in een transportauto ligt en onnodig lang onderweg is. Dat bespaart kostbare tijd, ontzettend veel brandstof en bovendien ons milieu. Wij houden de lijntjes graag kort, zodat je het fruit gewoon ontvangt van een lokale leverancier.

Fruitbezorgen - Elke Week Vers Fruit Op Kantoor

Onze teelt van het fruit vindt plaats in het gehucht Lerop, aan de zuidkant van Roermond. Het spreekt voor zich dat wij als fruitteler "echt" weten wat "Vers" betekend. Al ver voordat het fruit aan de boom hangt, wordt de bloesem al vanaf de lente gecontroleerd om bijzondere kwaliteit te plukken in September.

Wanneer groente en fruit hier groeit, waarom zou je het dan aan de andere kant van de wereld zoeken? Lokaal is verser en belast het milieu minder! (waarom fruit op het werk). Werkfruit als krachtvoer op de werkvloer!.

Fruit Op Je Werk Prijs

Elke week, tweewekelijks of maandelijks? De frequentie kies je zelf! Wij voorzien je telkens van een mand met seizoen fruitsoorten van topkwaliteit. Leveringen gebeuren steeds op dinsdag binnen de kantooruren. Verandering van spijs doet eten. Elke week dezelfde fruitmand op het werk zou immers al snel vervelen. We staan er bij De Polkenhoeve op om zoveel mogelijk te variëren.

Daarom zit je bij ons nooit ergens aan vast. Geen contracten en/of opzegtermijnen. Bovendien is fruit op het werk 100% fiscaal aftrekbaar. Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen. Willen jullie graag een mand ‘fruit op het werk’ ontvangen, vul dan onderstaand formulier in of stuur ons een mail via Geen fruit op het werk maar toch liever een geschenkmand of relatiegeschenk: kijk hiervoor naar onze rubriek geschenkmanden. werk fruit Brabant.

Fruitbezorgen - Elke Week Vers Fruit Op Kantoor

Wij kijken uit naar de samenwerking! Indien jullie nog vragen hebben, laat het dan zeker niet ons te contacteren .

Onze leverings dag voor een fruitbox aan huis of op kantoor met abonnement, worden samen afgesproken. Voor eenmalige bestellingen vind je de informatie voor leveringen op de winkelmand pagina. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons heel belangrijk. Daarom besteden wij extra aandacht aan de inkoop en het leveren van onze fruitboxen.

Fruit Op Je Werk Kosten Brabant

Hiervoor werken we nauw samen met lokale leveranciers die inkopen bij lokale telers. We streven ernaar om altijd de beste kwaliteit te bieden. Wij leveren niet alleen, maar stellen zelf handmatig alle fruitboxen samen. Onze garantie? Een fruitbox van de beste kwaliteit! .

Werkfruit draagt bij aan een gezonde én positieve werkomgeving. Door werkfruit aan te bieden stimuleer je medewerkers om gezonde keuzes te maken - fruit op je werk review Brabant. Medewerkers die fruit op het werk eten, hebben vaak een gezondere leefstijl. Hierdoor zijn ze productiever, hebben ze meer energie en wordt ziekteverzuim tegengegaan. Werkfruit is een goede secundaire arbeidsvoorwaarde en is een teken van goed werkgeverschap.

Fruit Op Je Werk Kosten Rotterdam

Kies ervoor om het werkfruit aan te bieden op kantoor, in de kantine of bij de receptie. Lekker makkelijk. Hoe wil je werkfruit aanbieden voor jouw medewerkers? Dit vraagstuk regelen wij samen met jou. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde uitstraling van jouw bedrijf begint bij de juiste presentatie en communicatie.

Jouw gezonde boodschap of slogan: helemaal in jouw huisstijl. Onze display is gemaakt van zwart staal en heeft een industriële look. Werkfruit geleverd krijgen van degene die het maakt? Bij Van Kekem Fruit zit je goed. Ons werkfruit komt zoveel mogelijk uit onze eigen boomgaarden. Het lokale en duurzame karakter vinden veel van onze klanten erg belangrijk.

Vers Fruit Op Werk

Fruit Op Het Werk BrabantWerkfruit Is Lekker En Gezond

Ieder maandag wordt het werkfruit vers bezorgd. De bezorging van het werkfruit wordt gedaan door onze vaste bezorgers. Betrouwbaar en altijd sympathiek - wat kost fruit op je werk Amsterdam. ‍Werkfruit zoveel mogelijk uit eigen boomgaarden. Variatie in het fruit voor jou medewerkers? Dat regelt Van Kekem Fruit! Vaste bezorgers en vaste bezorgtijden. Gezonde communicatie-uiting op jouw gepersonaliseerde fruitdisplay.

Tijdens een lange werkdag is het belangrijk dat uw werknemers zich zo fit mogelijk voelen. Dat betekent dat ze goed moeten eten om voldoende energie te krijgen. Fruit is daarom een hele slimme keuze, omdat iedere fruitsoort fructose bevat. Fructose is een natuurlijke snelle suiker en deze wordt snel door het lichaam opgenomen.

Fruit Werk Brabant

Bovendien zorgt fruit op je werk voor een lager ziekteverzuim. Het is natuurlijk voor niemand leuk wanneer een medewerker zich ziek moet melden. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat medewerkers minder snel ziek worden. En u raadt het vast al; door iedere dag vers fruit op werk aan te bieden zorgt u ervoor dat iedereen voldoende vezels en vitaminen binnenkrijgen.

Het wordt echt gezien als cadeautje, zeker wanneer het op een mooie manier gepresenteerd wordt.

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapeut Geldermalsen

Published Mar 17, 23
7 min read

Wat Is Fysiotherapie En Hoe Kan Het Je Helpen?

Published Mar 14, 23
7 min read

Vergoeding Fysiotherapie Volwassene

Published Mar 07, 23
4 min read